ΑρχικήΗ Εταιρία

Η Εταιρία

ΑΚ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΟΖΑΝΗ - LOGOΗ ΑΚ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ είναι η εταιρεία που πρώτη σύναψε σύμβαση 25ετίας για εγκατάσταση μικρού Φ\Β συστήματος έως 10,0kW του ειδικού προγραμμάτος σε στέγες στη Δυτική Μακεδονία.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 και ασχολείται με εκπόνηση μελετών, αδειών και εγκατάσταση Φ\Β πάρκων.

Η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει ενεργειακές λύσεις με εγγυημένη απόδοση και τεχνική υποστήριξη για κάθε έργο που αναλαμβάνει.

 

 

 

 

Γιατί να επιλέξω την ΑΚ Ενεργειακή ;

Icon-checkedΤα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες εταιρίες μπαίνουν στο χώρο της πώλησης και εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων.

Η AK Ενεργειακή ξεκίνησε το 2009 με την πρώτη ιδιωτική οικιακή εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών στον Νομό Κοζάνης.

Απο τότε μέχρι σήμερα οι εγκαταστάσεις μας και τα υλικά μας επιλέγονται βάσει της εμπειρίας μας και βελτιώνονται συνεχώς.

Κάποιοι απο τους λόγους που θα σας πείσουν να μας επιλέξετε για την οικιακή σας οικιακή εγκατάσταση φωτοβολταικών ή το φωτοβολταϊκό σας πάρκο :

  • Σε όλα τα έργα αξιολογούμε τον χώρο του ακινήτου και ενημερώνουμε με υπευθυνότητα ως προς την καταλληλότητα της εγκατάστασης.
  • Υλοποιούμε τις αδειοδοτικές διαδικασίες του συστήματος και την υπογραφή της σύμβασης με τη ΔΕΗ εντός 40 ημερών.
  • Υλοποιούμε,συνδέουμε και παραδίνουμε το έργο .
  • Προσφέρουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
  • Εγγυόμαστε την καλή λειτουργία και ποιότητα της εγκατάστασης.
  • Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη με την ολοκλήρωση της επένδυσης για ένα (1) έτος.
  • Παρέχουμε τραπεζική διαμεσολάβηση για τη χρηματική κάλυψη της εγκατάστασης.
 

Επιλέξτε τη σωστή εταιρία για την εγκατάσταση Φωτοβολταικών

Φωτοβολταικά Κοζάνη

Η ΑΚ Ενεργειακή εξειδικεύεται στην προμήθεια, μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 και απο την έναρξη της μέχρι και σήμερα έχει ολοκληρώσει πάνω απο 100 εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεως τόσο σε ιδιώτες (Φωτοβολταϊκά στη Στέγη) όσο και σε επαγγελματίες (Φωτοβολταϊκά Πάρκα και Βιομηχανικές στέγες).

Η εταιρία αποτελείται απο επιλεγμένη ομάδα μηχανικών και τεχνικών, που εγγυώνται την σωστή μελέτη και υλοποίηση των έργων σας για τη μέγιστη δυνατή απόδοση. Με δυνατές συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό η ΑΚ Ενεργειακή βρίσκεται δίπλα σας για να σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, απο την μελέτη, την αξιολόγηση έως και την παρακολούθηση της εγκατάστασης καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας της.


Η ΑΚ Ενεργειακή είναι πιστοποιημένη κατά TUV και διατηρεί γραφείο στην Πτολεμαίδα ενώ έχει υλοποιήσει έργα εκτός απο τη Δυτική Μακεδονία και σε άλλες περιφέρειες της Ελλάδας.

 
Go to top
Σχεδίαση Ιστοσελίδων : AKtoWEB